Lokacioni juaj
Për të perdorur Më trego rrugen ju duhet te lejoni qasjen në lokacionin tuaj përderisa jeni në faqen e Gjirafa.biz

Shiko pamje 360° këtu?

Kliko hartën në vendin ku doni të kërkoni.
Ju nuk jeni brenda Kosovës, Shqipërisë, apo Maqedonisë
Më trego rrugën

Deshironi ndihmë si te kerkoni?

Ura e Re e Bunës

Agron

Kthehu te Ballina

Ura e Re e Bunës

Agron

Vlerësimi
Vlerëso i pari
Ditët e punës
  • E Hëne 00:00 - 24:00
  • E Marte 00:00 - 24:00
  • E Merkure 00:00 - 24:00
  • E Enjte 00:00 - 24:00
  • E Premte 00:00 - 24:00
  • E Shtune 00:00 - 24:00
  • E Diele 00:00 - 24:00

Ura e re e Bunës është urë që lidh dy anët e lumit Buna ku kalon rruga ndërkombëtare për Mal të Zi dhe pika turistike si Shirokë dhe Zogaj.

Vlerësimet

150
Voto

Të ngjashme

Dergo mesazh Ura e Re e Bunës
Ky e-mail do ti dërgohet direkt biznesit "Ura e Re e Bunës "


Raporto Ura e Re e Bunës

Shpërndaje biznesin
Ura e Re e Bunës
Shpërndaje biznesnin përmes: