Lokacioni juaj
Për të perdorur Më trego rrugen ju duhet te lejoni qasjen në lokacionin tuaj përderisa jeni në faqen e Gjirafa.biz

Shiko pamje 360° këtu?

Kliko hartën në vendin ku doni të kërkoni.
Ju nuk jeni brenda Kosovës, Shqipërisë, apo Maqedonisë
Më trego rrugën

Deshironi ndihmë si te kerkoni?

Klinika Dentare Xhuvani

18 Shtatori, Gjirokastër

Kthehu te Ballina

Klinika Dentare Xhuvani

18 Shtatori, Gjirokastër

Vlerësimi
Vlerëso i pari
Ditët e punës
  • E Hëne 08:00 - 20:00
  • E Marte 08:00 - 20:00
  • E Merkure 08:00 - 20:00
  • E Enjte 08:00 - 20:00
  • E Premte 08:00 - 20:00
  • E Shtune 08:00 - 20:00
  • E Diele Mbyllur

Pauza: 14:00 - 17:00

Pauza: 14:00 - 17:00

Pauza: 14:00 - 17:00

Pauza: 14:00 - 17:00

Pauza: 14:00 - 17:00

Pauza: 14:00 - 17:00

Këtu mung të gjeni shërbim terapie, kirurgji, ortopedi, dhe ortodonci.

Kategorites

Vlerësimet

150
Voto

Të ngjashme

Dergo mesazh Klinika Dentare Xhuvani
Ky e-mail do ti dërgohet direkt biznesit "Klinika Dentare Xhuvani"


Raporto Klinika Dentare Xhuvani

Shpërndaje biznesin
Klinika Dentare Xhuvani
Shpërndaje biznesnin përmes: